Emne: Web-nyhedsarkiv
Tilbage til forum (Web-nyhedsarkiv)
 
Aldersintegreret undervisning
Startet af: Kristian Johnsen

01-11-2012 08:55 

Ny national konference på SkoleKom

I løbet af de seneste år har flere og flere folkeskoler på landsplan indført aldersintegreret/fleksibel holddannelse, og på nu værende tidspunkt ser det ud til at flere folkeskoler vil vælge denne holddannelse i fremtiden.

Det betyder, at mange lærere, pædagoger, ledere og kommuner efterspørger viden og erfaring omkring aldersintegreret/fleksibel holddannelse. Men på nuværende tidspunkt findes der meget begrænset viden omkring denne form for holddannelse.

Derfor er tanken med konferencen på SkoleKom at skabe en vidensbank, som kan være med til at formidle viden om og forståelse for aldersintegration, herunder undervisningsmetoder, undervisningsmaterialer, links til artikler og forskningsreporter m.m.

Alle er velkommen til at deltage og give deres mening til kende.

Jeg ønsker, at denne vidensbank kan være med til at skabe en større forståelse for aldersintegreret/fleksibel holddannelse. Derfor håber jeg at I vil være gode til at bruge konferencen - flere brugere giver en større vidensbank til glæde for alle. Derfor anbefal gerne denne konference til andre.

God fornøjelse.

Hilsen
Charlotte Damgaard Hansen
Ordstyrer0 Kommentarer
 
Tilbage til forum (Web-nyhedsarkiv)
 
Tråden er lukket!